Fotobewerking

Overtuig met kleur

Een goede kleurkeuze voegt veel waarde toe aan een gebouw of ruimte. Een interactieve foto laat het effect van die kleuren zien, zelfs voordat er geschilderd wordt. Dit vergemakkelijkt de communicatie, verhoogd het vertrouwen van klanten en bewoners en versneld de besluitvorming.


Laat uw foto's aan onze specialisten over, voor professionele kwaliteit en een zorg minder. Besteedt uw tijd aan zaken waar u zelf goed in bent.

  Hoe werkt het?


Neem een foto
Stuur ons een foto van het pand van uw klant, in- of exterieur.  Meer...
Kleur de foto in
Zodra de foto is bewerkt krijgt u per email een link naar de interactieve foto. We configureren de pagina zodanig dat de klant uw logo ziet, in plaats van het onze. Zie dit voorbeeld...Verras uw klant
Stuur de ingekleurde foto naar uw klant om in één oogopslag het effect van het schilderwerk te laten zien. Of voeg het plaatje toe bij een offerte. De foto blijft interactief, dus de ontvanger kan er nog mee spelen.

 

Colorjinn levert fotobewerking van professionele kwaliteit. Als extra kunnen ook zaken als reclameborden worden verwijderd en kan bijvoorbeeld beschadigd schilderwerk worden gerepareerd. U kunt de foto inkleuren waar u maar wilt, op tablet of PC, on- en offline.
Overtuig uzelf en laat ons een foto bewerken voor optimale kwaliteit en een zorg minder. Een foto zonder extra's kost €50. Bel 020 4218767 voor meer informatie of stuur een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.